Романтичен подарък за жена

D44B15E2-DE82-40EC-97FF-05A04626958B.jpeg

Романтичен подарък за жена

Когато подхванем темата за романтичен подарък за жена в повечето случаи настъпва една пълна суматоха и то особено в мъжките среди, където ситуацията е нажежена до червено и не се знае в кой момент какво може да се случи. Подаръкът за една жена наистина е въпрос, който е в състояние да накара всеки един мъж да прояви реакции, простиращи се от радост и вълнение (в по-редките случаи) до безнадеждност и ужас (в 99% от ситуациите). За мъжа изборът не е сложно нещо, но само когато става въпрос за самия него.

Няма мъж, който да има проблеми с подбора и правенето на избор за неща, които засягат само неговата особа. Мъжете не са критични и нехаят към факта дали да си купят черни или сиви чорапи например. Не се вълнуват силно от факта дали шампоанът им съдържа витамини и минерали, тъй като просто в редките случаи, когато четат опаковката те го правят, за да не изглеждат съвсем безразлични пред продавачката. Изобщо понятието „избор” в мъжкия речник е нещо съвсем нормално и изпълнено с позитивизъм, до момента, когато се стигне до онзи избор.

Изборът на подарък за жена, тогава всичко загрубява и достига едни притеснителни размери. Дали тя ще хареса това? Защо би й послужило онова? Какъв е шансът да не ми проговори повече, ако й поднеса еди какво си? Как ли ще реагира на този подарък за жена? Ето такива мисли се въртят в мъжкия мозък, докато накрая всичко не стане толкова сложно, че те просто се предават и си казват: Купувам го, пък каквото ще да става. Доста безотговорен избор, но за жалост повечето от тях го разбират прекалено късно, когато връщане назад няма.

За жените и подаръците

За жените и подаръците за жени може да се каже и напише толкова много, че просто няма смисъл да започваме. Ако съвсем накратко трябва да поговорим за ситуацията-мъж купува подарък за жена, то това което ще кажем никак няма да е забавно за представителите на силния пол, които четат това, но за сметка на това от сърце ще разсмее всяка една жена насладила се на това четиво.

Как би трябвало да започнем? Може би за уводни думи бихме могли да използваме следните: Мъжете и подаръците за жени не се разбират. Или по-точно казано мъжете мразят онази част в която трябва да подберат нещо специално за своите половинки. За тях изборът на подходящ подарък за жена, граничи с истинския ужас и е нещо по-лошо и страшно дори и от повечето им кошмари, които обикновено са свързани с загубата на любимия им отбор, пълната излагация пред половинките им или липсата на алкохол в ключови моменти.

И така мъжът и подаръците за жени са като огън и вода: не се понасят и не могат да виреят в една среда. Но за жалост на мъжката половина на човечеството им се налага да го правят, дори по-често от колкото си мислят. Цялата работа явно се крие в мъжкият ужас от факта дали изборът им ще съвпадне с вкуса на дамата. Дали ще съумеят да изиграят картите си така, че накрая да видят заветната усмивка от щастие на лицето на половинката си, или ще трябва да се задоволят с отчаяната й физиономия, показваща колко много са сгафили и колко ще има да се реваншират.

сребърни бижута Blessa ваучер за подарък

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *