Бижута като подарък за Свети Валентин

бижута Blessa подаръци за свети валентин

Изберете красиви Бижута като подарък за Свети Валентин

Бижуто като подарък за Свети Валентин е отличен избор, който ще ви помогне да заявите сериозността на Вашите чувства и намерения! Свети Валентин е прекрасен празник, който се празнува от влюбени двойки, за да признаят отново любовта си и да направят нещо хубаво за любимия човек. На този ден хиляди двойки си разменят валентинки, картички с изображения на сърца и запомнящи се подаръци, символизиращи любовта и страстта.

Подаръците могат да бъдат много различни: цветя, шоколад, меки играчки, сувенири. В тази статия ще говорим за бижута – подаръци бижута от естествени шлифовани камъни и злато, за които хората се обръщат към нас в Бижутерия Блесса. Ще засегнем въпросите на какво трябва да обърнете внимание при поръчка на индивидуален артикул, както и какъв камък и дизайн да изберете, колко време ще отнеме изработката на бижуто и какво да подарите на любимия човек . Съдържанието на статията:

  • Скъпоценни камъни като подарък на 14 февруари
  • Изключително бижу за подарък за Свети Валентин
  • Какви бижута е най-добре да подарите на любимия човек?

Скъпоценни камъни като подарък на 14 февруари

Скъпоценният камък е един от най-нестандартните, приятно шокиращи и ценни подаръци за 14 февруари, които можете да си представите. Камъните са не само красиви, но и много твърди, затова диамантите са толкова популярни в годежните пръстени – те са олицетвореният символ на силата и силата на чувствата.

Изключително бижу за подарък за Свети Валентин

 

Ексклузивните бижута са това, от което се нуждаете, ако искате да подчертаете, че любимият човек е единственият. Не е задължително да е нещо сложно или много скъпо. Но ако бижуто е лично изработено, вашата половинка определено ще го оцени! Нека в дизайна има нещо, което да ви свързва, вложете в него смисъла на вашата връзка.

Можете да използвате традиционните символи на любовта в декорацията: сърце, ключалка, цвете, ангел. Ако искате да добавите запомняща се гравюра, инициали, дата, имена – това ще направи бижуто запомнящо се и емблематично за вашата двойка. Като централен камък можете да изберете камък, който съответства на цвета на очите ви или който съответства на вашата дата или месец на раждане.

Какви бижута е най-добре да подарите на любимия човек?

 

Бижутата, подарени за Свети Валентин, най-вероятно ще се превърнат в специален талисман за вашата връзка. Те ще ви напомнят за този вълшебен ден и за вашето внимание.

В зависимост от това дали ще подарявате на мъж или момиче видовете бижута могат да бъдат различни. Ако се чудите какви бижута да изберете за подарък за вашата приятелка или съпруга за Свети Валентин, следните опции биха били добри:

Гривната е въплъщение на тясна връзка, можете да допълните гривната с висулки – талисмани със сърца или ключалка, изработени от розово, жълто или бяло злато. Вариантът с висулка е забележителен, защото винаги можете да го носите на себе си на верижка, близо до сърцето си, да го направите под формата на медальон, за да поставите снимка в него или да поръчате надпис върху висулката. Пръстенът е традиционно бижу, което мъжът подарява на своята приятелка.

Подарен на Свети Валентин, пръстенът може да говори много за вашите намерения. Комплект златни бижута със скъпоценни камъни е достоен вариант за вашата съпруга, такива сериозни подаръци се превръщат в инвестиция в имиджа на любимата и част от семейната колекция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *