Често задавани въпроси (FAQ)

Как да поръчам?

След бутона КУПИ преминете към бутон „ДОБАВИ В КОЛИЧКА“. Горе вдясно на екрана при иконата за количка се изписва стойността на покупката.
При натискане върху нея се отваря прозорче с визуализация на съдържанието й. При натискане на бутон „ПОРЪЧАЙ“ се отваря нов прозорец с описание на продуктите в количката. Тук можете да изтриете редактирате желаните продукти, като намалите, увеличите броя им, или ги премахнете напълно.
При натискане на бутон „ПОРЪЧАЙ“ се отваря бланка за попълване на необходимите за обработването на поръчката Ваши лични данни.
При натискане на бутона „ПРОДЪЛЖИ“ се отваря нов прозорец, в който да прегледате данните си, да посочите начин на доставка /до адрес, или офис на „Еконт“/ и плащане /Наложен платеж, Банков път, PayPal/. Преди да финализирате поръчката е необходимо да се съгласите с нашите Общи условия иПолитика за поверителност.
След натискане на бутона „ПОРЪЧАЙ“ поръчката е финализирана и приета за обработка. Получавате автоматичен Имейл с информация за Вашата поръчка.

Мога ли да заменя или върна полученото вече бижу?

Можете да върнете всяко закупено от нас бижу, с изключение на вече гравирано по Ваша заявка, в 14 дневен срок след получаването му. Бижуто трябва да бъде изпратено в същия вид, в който е получено: без наранявания, следи от употреба и корекции, в оригиналната опаковка, придружено с квитанцията от ППП, издадена от куриера. В противен случай не можем да го приемем.

Можете да разопаковате и премерите бижуто, но е необходимо да пазите него и кутийката, в която ще го получите, в случай, че решите да го върнете. Съгласно нашите Общи условия, при замяна и връщане на бижу, доставките остават за сметка на клиента.

Как да върна или заменя закупено бижу?

Ако желаете да върнете или замените закупено от нас бижу, следва да ни уведомитe на email: [email protected] или на контактните телефони. Ще ви предоставим адрес, на който да ни изпратите бижуто. При замяна на продукт с друг, след като получим изпратеното от Вас бижу, ще Ви изпратим избраното от Вас за замяна. Разликата в цената се възстановява по банков път или чрез наложен платеж на куриера.

Кога и как ще ми бъде възстановена платената сума?

Според Общите условия на Blessa Jewelry заплатената сума ще бъде възстановена по посочена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок от датата на получаване на пратката с върнатото от Вас бижу. В случай на върнат продукт с доставка за наша сметка, следва да удържим разходите за доставката от възстановената сума.

От какви материали са изработени бижутата в Blessa Jewelry?

 

Основната част от бижутата, които предлагаме са изработени от медицинска стомана, украсени са с карбон, със синтетични камъни, кристали и мъниста. Предлагаме и бижута, изработени от силикон, от естествена обработена, а също и от еко кожа. Добавихме към асортимента си и бижута изработени от бижутерийна керамика. Малка част от бижутата са изработени от волфрамов карбид, или от хипоалергенна сплав.

За да сме напълно коректни, към описанието на всяко едно бижу в нашия онлайн магазин, е посочен материала, от който е изработено.

Мога ли да гравирам при вас мое бижу?

Не, гравирането е допълнителна услуга, която предлагаме на нашите клиенти, касаеща единствено бижута от нашия онлайн магазин.

Как да поръчам гравиране на бижу от вашия магазин?

За да добавите гравиране на избрано от Вас бижу е необходимо преди да натиснете бутона „ДОБАВИ В КОЛИЧКА“, за изберете дали желаете едно, или две гравирания.

Цената се изчислява автоматично. Тъкстът, който желаете да бъде гравиран, заедно с точното място и шрифта, можете да посочите в полето „Коментар“ преди да финализирате поръчката си.
Ако сте пропуснали да го направите, можете да ни изпратите данните за гравирането на email: [email protected]. Можете също така да се свържете с нас нa посочения телефон.

Имате ли реален/физически/ магазин, който да посетя и разгледам бижутата?

За съжаление вече не. Свържете се с нас на тел:+35989 350 1505

Какъв е срокът за доставка?

В общия случай доставката се извършва в рамките на 2-3 разботни дни. Максималният срок за доставка на територията на България е до 5 работни дни. Ако желаете експресна доставка, моля, свържете се с нас и ще се постараем да Ви съдействаме.

Как да направя регистрация?

Натиснете линка „Вход за клиенти“ най-горе на страницата и изберате формата за регистрация на нови клиенти чрез линка „Регистрирай се“ долу в ляво. Отваря се формуляр за регистрация, в който въвеждате валиден e-mail адрес. Имейл адреса, който въведете, ще бъде Вашето потребителско име.

Въведете реален имейл адрес, на който ще изпратим линк за потвърждение на Вашата регистрация. За да завършите регистрацията е необходимо да се съгласите с общите условия и политика за поверителност на сайта като сложите отметка в съответното поле, да въведете защитния код от картинката и да натиснете бутона „Изискай регистрация“. Проверете своята пощенска кутия за изпратен от нас имейл с линк за потвърждение на регистрацията.

Линкът ще Ви отведе обратно на нашия сайт, където ще можете да въведете избраната от Вас парола за вход във Вашия потребителски профил. Потвърдението на паролата Ви отвежда автоматично във Вашия потребителски профил. С Вашето потребителско име и парола ще можете да влизате всеки път, когато желаете да пазарувате от Blessa Jewelry.

Задължително ли е да направя регистрация, за да поръчам?

Не е задължително. Освен чрез регистрацията на сайта, съществува възможност да направите поръчка чрез системата на сайта и без регистрация, тоест като „Гост“. Също така приемаме поръчки по email, чрез онлайн чата и по телефона. Въпреки това съветваме нашите клиенти да направят регистрация, за да се възползват от нашите програми за лоялни клиенти: ваучери за отстъпка и др.

Как да се свържа с Blessa Jewelry?

Можете да се свържете с нас по всяко време чрез email: [email protected] и чрез контактната форма на сайта, а в работно време: чрез онлайн чата на магазина и на тел:+35989 350 1505

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас