Как хармонично да комбинирате сребърните пръстени с цвета на маникюра?

Как хармонично да комбинирате сребърните пръстени с цвета на маникюра? 1

Как хармонично да комбинирате сребърни пръстени с характеристики на маникюр?

За да изглежда модерно и стилно, едно момиче трябва да притежава полезното умение да съчетава дизайна на ноктите и бижутата в една визия. Пръстените, носени с определен маникюр, трябва да са в хармония с него. Благодарение на тази статия ще научите кои бижута да комбинирате с най-често срещаните вариации на дизайна на ноктите.

Естествен минерал, съчетан с класически френски

Харесвате ли пръстени с естествени камъни? Френският маникюр в стандартната си версия се съчетава перфектно с такива вложки. Този дизайн на ноктите и благородният метал, бял и жълт, са еднакво допълващи се. Това означава, че френското яке ще изглежда перфектно със сребърен пръстен, допълнен със злато.

На фона на класическия френски маникюр рубините, изумрудите и диамантите изглеждат безупречно. Тази опция за маникюр може да се нарече универсална, която не разделя бижутата на подходящи и неподходящи.

Тънкостите при избора на бижута за естетсвен цвят лак за нокти

Естествените нюанси на декоративното покритие на ноктите. Най-добре се комбинират с декорации с такива видове декоративни елементи като:

  • Сини и бели камъни. Най-добре е да комбинирате телесно-розов лак със скъпоценни камъни от мек син тон, както и светло синьо. Бежовият цвят е подходящ спътник на камъни без пигмент.
  • Емайл. За такива бижута е подходящ лак, който е неразличим от светлите нюанси на кожата.
  • Перла. Можете да дадете предпочитание на розово или перлено покритие.

Голите тонове са основа, която хармонира със светли бижута, които имат визуално лек, ненатрапчив дизайн. Но и годежен пръстен с масивна вложка изглежда впечатляващо с тях.

Кой пръстен да носите с модерен алено червен маникюр?

Червените нокти отдавна не се възприемат като провокативни. Този маникюр е еднакво нормален в ежедневната работа, свободното време, романтични срещи, ваканции и празници. Червеният лак върху къси нокти се счита за канон. Ако обичате нюанси на червено, трябва да имате предвид: лаконичните бижута изглеждат най-хармонично с ален маникюр, тоест пръстен с изобилие от монограми определено не е подходящ за тази опция за дизайн на ноктите.

Пръстен и черен лак

Преди няколко години дори стилист би казал, че черният маникюр е самодостатъчен и не изисква допълнителен декор около него. Но всичко се промени. Днес гардеробът за бижута трябва да съответства на наситения тъмен лак. Тънките пръстени, дори ако бъдат поставени в големи количества на различни фаланги, няма да направят изображението уникално, но най-вероятно ще изглеждат бледо на фона на черното покритие. Отдайте предпочитание на следните модели сребърни бижута:

  • Пръстен с камък.
  • Минималистичен продукт със значителна ширина.
  • Пръстен с перла.
  • Пръстен със символика.

В този случай нежният пол трябва да внимава при избора на пръстени с груби вложки, тъй като те могат да направят облеклото още по-тежко.

Какво да комбинирате с многоцветен маникюр?

Всяка игра с цвета на ноктите ви трябва да включва фин подход към избора на съкровища от вашата собствена кутия. Пъстрият дизайн не е най-добрият спътник за големи скъпоценни камъни. Но малък, обикновен камък в пръстен ще се съчетае добре с един от нюансите на вашия дизайн на ноктите.

Можете също така да обърнете внимание на геометрични мотиви, пръстени с декоративни елементи под формата на небесни тела и флора. Ако лакът е допълнен и с блясък, това показва необходимостта да изберете най-простия пръстен от вашата колекция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *