[vc_row el_class=“a-center“ css=“.vc_custom_1398418303472{margin-bottom: 30px !important;}“][vc_column][vc_single_image image=“5981″ img_size=“1170×300″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Добре дошли в онлайн магазинът на BLESSA!

Вдъхновенa от най-големите световни имена в сферата на бижутата BLESSA се опитва да предложи на своите клиенти дизайнерски модели от сребро 925 на достъпни цени. Целта ни е всяка дама да има възможността да притежава изящно бижу изработено с прецизност към детайла и общата визия. BLESSA е насочена към съвременната, динамична, модерна, стилна и винаги търсеща жена, защото точно за нея са създадени бижутата ни.

Колекциите ни са толкова различни , че спокойно можем да кажем , че обхващат най-доброто от всеки тип бижута. От смелите ни , дръзки и модерни предложения в колекция Tabou, през стилните ни , запленяващи и мощни модели от естествени скъпоценни камъни в колекция Mistique , до вечните и непреходни бижута от естествени перли в колекция La Perla, тук всяка дама може да намери своето бижу.

Продуктите ни са с доказано качество и неоходимата маркировка за изделия от сребро, придружени със сертификат за автентичност и поднесени в красива опаковка, както заслужава всеки клиент избрал да се довери на BLESSA.

Благодарим Ви, че сте част от BLESSA.

Контакт :+35989 350 1505

[/vc_column_text][vc_separator type=“space“][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]