Какви бижута да подаря на майка си?  Идеи за подарък

изберете бижу за деня на майката осми март

Какви бижута да подаря на майка си?  Идеи за подарък

Предстои още един рожден ден в семейството, а вие все още не сте намерили престижен подарък за майка си ? Най-добрият подарък са Blessa сребърни бижута. Отличават се с изискан дизайн, представителен външен вид и в същото време остават достъпни.

Ако сте проучили подробно предпочитанията на вашия роднина, препоръчваме да закупите аксесоари в съответствие с тях. Ако не, ние ще ви кажем какво да подарите на майка си и как да изберете бижута.

 

CHARISMA COLLECTION

Колие ~Long story~

125.00 лв.
95.00 лв.

BLESSA COLLECTION

Колие ~Cat~

59.00 лв.

BLESSA COLLECTION

Колие ~BEE~

59.00 лв.

BLESSA COLLECTION

Колие ~Pulse~

52.00 лв.

Как да изберем подарък за мама

Преди да направите покупка в магазин (или да поръчате на уебсайт), помнете кои аксесоари предпочита.

Съвети за избор на бижута за жени

Може би мама отдавна мечтае за слушалки, но не може да си ги позволи? Зарадвайте любимия човек като подарите комплект оригинални бижута. И в същото време ми кажете с какво е най-добре да го нося. Например, в бизнес среда ще бъдат подходящи следните бижута за жени :

Чифт обеци + скромна гривна.

Висулка с верижка + пръстен, изработена в същия стил.

Ако една жена е свикнала да излиза и да посещава специални събития, тя може да прояви креативност и въображение. Най-добрият подарък за мама в този случай са ексклузивни продукти с необичайна форма и ярки вложки.

Какво е по-добре да изберете?

Бижутата могат да бъдат направени от голямо разнообразие от метали. Платината изглежда страхотно. Но в ежедневието може да изглежда твърде претенциозно и има прекомерна цена. Златото струва порядък по-малко, но поради повишената си мекота изисква внимателно боравене. А бижутата, дори елитни, са неподходящ подарък за човек, скъп на сърцето ви. Ето защо разнообразието от висококачествени сребърни бижута се счита за най-добрият вариант .

сребърна гривна с гравиране розово злато от бижутерия Блесса на цена 65.00лв

Сребърните бижута са идеалният подарък за всяка майка.

Все още не сте решили какъв да бъде подаръкът? Предлагаме няколко добри опции:

Обеци – подходящи за всички жени с пробити ушни миди. Най-добрият избор би бил класиката. Когато избирате форма и декорация, опитайте се да вземете предвид вида на лицето, косата и цвета на очите на майката. Важно е камъните и вложките да са в хармония с тях.

Пръстените са запомнящ се и значим подарък. Изисква предварителна подготовка (точно определяне на размера). Най-добрата форма е кабошон, алтернативен вариант е тънък елегантен пръстен за всички поводи. Колкото по-масивни са пръстите, толкова по-голям трябва да бъде продуктът и обратно.

Висулки, висулки (поотделно или в двойка с колие). Препоръчително е да се дава на жени, които са свикнали да носят такива аксесоари. Типът вложки се избира индивидуално. Най-добрите решения: флорални шарки, зодиакални знаци, кръстове.

комплект бижута

 

Колие – подходящо за дами с изящни шии, които обожават красивите деколтета.

Гривните ви позволяват да покажете на другите красивите си, добре поддържани ръце. Би било добре такъв продукт да бъде в хармония с това, което вече е в семейната кутия за бижута.

Като цяло идеалният подарък за всяка майка не е задължително да е скъп. Основното е вашето внимание и искрена грижа, както и топлите думи, с които се поднася подаръкът!

сребърни бижута Blessa ваучер за подарък

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *