Подари бижу Любов за свети Валентин [2021]

сребърно колие сърце
[lwptoc depth=“2″]

колие сребърно сърце с циркони

Подари бижу Любов за свети Валентин

Наближава най-романтичният празник и навярно много от вас са в търсене на перфектния подарък за любимия човек. Ако все още се чудите с какво да изненадате своята половинка за Свети Валентин, помислете за бижу – хубавото при украшенията е, че има голямо разнообразие и гъвкавост в избора. В следващите редове ви поднасяме няколко идеи, с които да подарите красива емоция на любимия човек!

В представите на дамите Св. Валентин е най-романтичният ден в годината. Ако искате да зарадвате любимата жена или да направите подарък за идващия 8 март, бижуто е избор, на който винаги може да разчитате.

Любовта означава сила. Да си влюбен е сила, която не всеки може да опише с думи и дела. Не винаги тази сила може да се въплати в душата на всеки човек, колкото и да се старае да направи това. Когато човек е влюбен, той е способен да направи всичко за запазване на тази любов, но не винаги постига целта си. Не може да се изгради паметник на любовта, защото понякога има стена, която пречи за неговото издигане.

Любовта се постига с взаимно съгласие и сила на духа. Трябва човек силно да вярва в любовта, за да я спечели. Колкото по-лесно печели тази любов, тя е толкова по-слаба и нетрайна. Нека се бори повече и  да бъде сигурен в това, което иска да постигне чрез тази любов. Да мисли далече в бъдещето си и да вярва, че това е неговата любов. Не трябва да не гледа на любовта като материална страна, а като вяра в по-красив живот.

Надежда за по-добър и щастлив живот. Нека вярата, надежда  и любов вървят ръка за ръка, за да може човек да крепи силата на духа си. Да може трезво да мисли за своето бъдеще и да вярва първо в себе си, после да търси отговор от отстрещната страна. Наближава празника на влюбените.

Лесно е да се подари цвете или целувка в знак на уважение и любов, но това ще бъде спомен, който бързо ще се забрави. Нека за този празник се подари едно бижу, което ще се запази за по-дълго време. Когато това бижу е избрано с любов, то ще напомня за човека ,който го подарява.

Този подарък е най-подходящ за празника на влюбените. Да се докаже силата на любовта. В повече от случаите се избира знака на сърцето, защото там се крие истинската любов. Дълбоко в сърцето си всеки човек крие някава любов към близък човек или приятел. Тази любов може да се дари точно на този ден, за да остане като спомен в знак на признание и откровение.

Подари бижу Любов за свети Валентин [2021] 1

Подари съвършеното бижу за Свети Валентин

Бижутерия Blessa  предлага и множество други идеи за подарък – гривни, колиета със сърце и още. А за по-голямо удобство – бижута в готови съчетания и комплекти. Можете да изберете между бяло, жълто злато и други благородни метали. Разнообразните по вид, форма и цвят камъни придават още личен стил и индивидуалност, а в бижутерското царство на Бижутерия Blessa има най-широката гама предложения с цирконий – бижута, към които нито една дама не може да остане безразлична.

Независимо дали половинката ви притежава авантюристичен дух и харесва нестандартното или предпочита луксозните марки, със сигурност ще оцени мисълта и желанието, които сте вложили в намирането на перфектното бижу! Ето ги и нашите предложения:

Специални подаръци бижута за Свети Валентин

Св. Валентин е най-романтичният празник, затова научете се как да избирате подарък, в който тя ще се влюби като внимавате да не се окаже неподходящ за нейния вкус.

Пръстен и обеци със сърце

Всяка жена ще се зарадва на обеци и пръстен, независимо от формата и размера, но бижута с камък във формата на сърце са перфектният женски подарък за Свети Валентин. Размерът и стилът са важни, така че разберете какъв размер пръстен носи и намерете дизайн, който тя ще хареса и носи години напред. Обвийте любимата в сребърна емоция с камък във формата на любов!

Гривна с червен конец и талисман

Тези гривни никога не са излизали от мода, но през последните години са особено актуални. Сребърната гривна с талисман позволява на притежателя да добавя и съчетава различни талисмани, свързани със специални поводи и красивите спомени от тях. В този смисъл тя е чудесен подарък за Свети Валентин, а денят е чудесен повод за създаване на прекрасни спомени – започнете или попълнете колекцията й с красив талисман, символизиращ вашата любов!

сребърно колие с висулка сърце сребърна бижутерия Блесса цена 49.00лв.

Колие със сърце

Колиетата с висулки във форма на сърце варират в зависимост от метала, камъка и цените – от достъпни до висок клас. Някои често срещани дизайни включват много висулки, няколко нива и се предлагат в различни дължини – за всеки стил и вкус!

Перлено бижу

Перлите, понякога наричани „капки от луната“, символизират невинност и чистота, освен това и през 2020 г. ще бъдат много търсени и актуални.  Бижута с естествени перли се предлага в разнообразни модели и уникални форми. За класически женствен вид, подарете на любимата нежен комплект с естествени перли, които тя ще носи с удоволствие и любов!

Има много различни стилове и дължини на разположение, и наистина, ако тя все още не разполага с някои перли в кутията за бижута, значи е крайно време. Перлите също са прекрасна реликва, която може да се предава от поколение на поколение.

Ако Вашата половинка е романтична натура, тя със сигурност ще хареса, гривна, обеци, а защо не и цял сет. Помислете за обеци с форма на сърце в бял, розов или червен цвят или деликатен ръчен часовник със сърце или огърлица с формата на сърце с очарователна висулка от перла – възможностите са наистина безкрайни.

Бижу с цирконий

За потребителите, които търсят красив дизайн на достъпна цена, бижу с цирконий е красива и интелигентна опция. Този лабораторно създаден камък сияе с много красив блясък и се отличава със свойства и обработка, напомнящи диаманта. Циркониеви камъни се срещат във всякакъв дизайн и цветове, под формата на колиета, пръстени, обеци и гривни.

Камъка цирконий се отличава с изключителна здравина, въпреки, че не е невъзможно известно изтъркване. Благодарение на своята структура, тези камъни са наистина устойчиви на износване. Те са здрави и много трудно може да се счупят. Единственото, с което трябва да се съобразите, ако притежавате бижу с цирконий, е да предпазите камъка от леки надрасквания, които са напълно възможни, при постоянна употреба.

Цирконият е изключително красив, а всяко бижу се превръща в елегантен и много нежен аксесоар. В нашето съвремие, чрез циркония се създават модерни бижута, които са символ на модната тенденция, която цели да наложи съчетание от качествени метали (сребро, злато) и красиви камъни. Крайния резултат е елегантно, практично и изчистено бижу, което  е подходящо, както за ежедневна употреба, така и за аксесоар към вечерните тоалети. Определено може да твърдим, че бижутата с камъни цирконий внасят финес и подчертават женствеността на всяка дама. Независимо, какъв тоалет ще изберете, ако поставите, дори един пръстен с цирконий, то Вашата елегантна визия е гарантирана и сте готови да излезете тази вечер и да грабнете погледите на всички!

Уникално ръчно изработено бижу

Ако Вашата половинка предпочита оригинални и интересни бижута, заложете на ръчно изработено украшение. В тази категория влизат и подаръците за господата, като например уникална ръчно изработена гривна от естествена кожа и сребро. Вариантите за дамите, разбира се, са повече – можете да заложите на ръчно изработено бижу с естествен камък или пък на нещо семпло и стилно с изчистен дизайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *