Как да носим няколко сребърни колиета с различни дължини?

сребърно колие с естествени перли от бижутерия Блеса на цена 45.00лв

Как да носим няколко сребърни колиета с различни дължини?

Модата е променлива, както и вкусовете на модерното момиче. Следователно няма съмнение, че две-три сребърни колиета в един дамски тоалет са не само възможен, но и желан сценарий. Носенето на такава слушалка ще отразява не само личните предпочитания, но и модните тенденции. Тази статия от нашия онлайн бижутерия Blessa ще ви каже как да интегрирате тези бижута във вашата визия.

Предимства на многослойната тенденция на колиета с различни дължини

Двойна или дори тристепенна сребърна огърлица изглежда невероятно с различни варианти на момичешка визия. Лесно ще допълни бизнес, романтичен, празничен и дори ежедневен външен вид. Основното правило е хармонично да комбинирате елементите на бижутата за врата помежду си, за да изглеждате впечатляващо. Тенденцията за многослойни вериги има много положителни страни:

  1. Възможността да бъдеш модерен. От миналата година напластяването се затвърди като водеща тенденция и продължава да бъде такава. Допълвайки визията си с тандемни вериги, съчетани със стилни дрехи, вие ще бъдете в светлината на прожекторите като еталон за красота.
  2. Изразителен външен вид поради минимум детайли. Масивните вериги в комбинация с по-тънки елементи, както и вериги, допълнени с перли, на пръв поглед са подходящи само за смели модници. Но определено трябва да изберете тази комбинация от бижута за разходка, среща или парти, за да засенчите всички с безупречния си вкус.
  3. Универсалност. Няколко различни вериги изглеждат прилично както с основни елементи от гардероба, така и с елегантни елементи. Комплект сребърни колиета ще подхожда както на деликатен външен вид с лека лятна рокля, така и с грубо кожено яке.

Имайки в арсенала си от бижута много вериги с различен дизайн, можете да сте сигурни: красотата и стилното облекло не изискват жертви, а наблюдение и малко въображение. За да носите модерни сребърни колиета, не е нужно да следвате строги правила, но можете да се вслушате в препоръките на нашите статии или сами да измислите успешни чифтове бижута.

CHARISMA COLLECTION

Колие ~Long story~

125.00 лв.
95.00 лв.

BLESSA COLLECTION

Колие ~Cat~

59.00 лв.

BLESSA COLLECTION

Колие ~BEE~

59.00 лв.

BLESSA COLLECTION

Колие ~Pulse~

52.00 лв.

Как да комбинираме вериги от колиета от различни материали ?

Все още сте сигурни, че златото не върви добре със среброто? Забрави за това. Но ние съветваме да свържете вериги с различни нюанси по този начин:

  • Принципът 80/20 ще ви даде визуално приятна и подходяща комбинация от толкова различни материали в областта на шийката на матката.
  • Многослойните сребърни вериги дават очаквания ефект, ако едната е масивна и най-къса, а втората и третата са дълги и тънки.

Контрастът на металите и параметрите на продукта ще ви помогне да бъдете в крак с модните тенденции и да изразите своята индивидуалност. Можете да носите две вериги, ако те са допълнени от подобни висулки, но направени от различни материали. 

Две колиета на врата: изберете дължината

Минималната дължина на сребърна верига е 40 см – отлична основа за многослоен комплект бижута. Разликата в дължината между бижутата може да бъде 5 см. Късите дебели вериги обикновено се носят без висулки. Средният слой е украсен с миниатюрна висулка. Дългите вериги вървят най-добре с големи висулки.

Ако решите да носите две колиета, разстоянието между тях трябва да бъде 5-10 см. Максималната дължина на бижуто ще зависи от типа на фигурата ви, както и от кройката на облеклото, например от дълбочината и формата на деколтето на роклята. Днес можете съвсем свободно да комбинирате вериги въз основа на вашето виждане за естетика и съществуващия ви гардероб за бижута. Можете лесно да намерите липсващия нов артикул в нашия каталог.

двойно сребърно колие от бижутерия Blessa на цена 49 лв

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *