Седем причини да изберете сребърни бижута Blessa

сребърни бижута Blessa онлайн магазин за златни и сребърни бижута
[lwptoc depth=“2″]

Защо да изберете сребърни бижута Blessa

Сребърни обеци „Dream catcher“ с покритие от родий на бижутерия Blessa цена 79.00лв

Някои хора свързват среброто с това, че е „твърде скъпо“. От друга страна някои смятат, че среброто няма  „добро качество“, защото не е чисто злато или защото не спада в категорията „фини бижута“. Ще разсеем тези митове по-долу и ще разберете защо трябва да започнете да купувате сребърни бижута Blessa.

Хората са свързвали среброто с лукса от десетилетия – фразата „сребърна лъжица“ се свързвала с богатство и има защо.
Този благороден метал от дълги времена носи традицията на луксозното сребро в бижутата.

Някои хора смятат, че среброто е само за обеци. Други смятат, че това е просто евтина алтернатива на бялото злато.
Всъщност, сребро се използва във всеки вид бижута за да създаде визия, която може да бъде както вечна, така и модерна.
Съвременните дизайнери на бижута се насочват към този благороден метал, защото това е перфектната комбинация от ковкост, красота и издръжливост.
Независимо дали търсите ежедневни аксесоари или изящно украшение, ще се изненадате да откриете,че сребърните бижута са сякаш съобразени с Вашите лични вкусове.

Ето и седем причини за това защо трябва да носите сребърни бижута Blessa

Сребърни бижута Blessa са издръжливи

Късо сребърно колие „Dream catcher“ с покритие от родий на бижутерия Blessa цена 35.00лвКогато се погрижите правилно, сребърните бижута могат да издържат цял живот. Собствениците на сребро знаят, че техните бижута могат да  се запазят дори след четиридесет години!
Истинското сребро 925  не е евтино. Допълнителната цена си заслужава заради качеството и стойността на живота на бижутата.
Някои от Вашите добре запазени бижута могат дори да станат семейни наследства в бъдеще.
За да сте сигурни, че получавате най-качествените бижута, трябва да купувате от утвърдени и реномирани компании и да търсите знака за сребро на бижуто Ви проба 925.

За да сте в крак с модните тенденции със сребърни бижута Blessa

Всяка жена, която обича да бъде в крак с най-новите тенденции в областта на модата и бижутата, знае, че темпото на модните тенденции за бижута може да е замайващо бързо. Да бъдеш в крак с това, което е на мода, може да е изтощително.
За щастие, популярността на сребро означава, че почти винаги е гарантирано да бъде на мода. Най-новите стилове в бижутата винаги ще включват сребро , дори ако дизайните се сменят.
Напоследък  скъпоценните камъни и нешлифованите минерали се превърнаха в основен аксесоар за пролетта и лятото. Често тези камъни са поставени в сребро. Да притежавате  сребърни бижута е начин да бъдете сигурни,че винаги ще изглеждате добре.

srebarna grivna s gravirane na ime ot bijuteria blessa na cena 65 lvСребърни бижута Blessa имат винаги нов модерен дизайн

Тъй като среброто е сравнително мек метал, за бижутерите е лесно да формират и експериментират – което означава, че постоянно се предлагат нови дизайни.
Широката гама от стилове и дизайни в среброто означава, че със сигурност ще намерите бижу, което да отговаря на Вашия личен стил.
Независимо дали търсите медальон, гривна, пръстен или висулка, има хиляди опции.
Дори заклетите любители на среброто никога не се ограничават до едни и същи вариации на стари концепции. Иновациите са постоянни.
Винаги има ново бижу от 925 стерлинга, което да обогати Вашата колекция!

Можете да си направите нова колекция сребърни бижута Blessa за нула време.

Разнообразието от налични опции за сребро улеснява напълно попълването на Вашата колекция бижута.
Среброто допълва повечето метали, така че не е нужно да се притеснявате, че няма да си пасват.
Ако търсите уникални бижута от висок клас,   сребро трябва да бъде винаги в списъка Ви. Дизайнерите го използват, за да представят най-креативните си дизайни.
Едно от големите предимства на среброто е, че то не е просто популярно сред потребителите – то е популярно и при дизайнерите.
Хората се вълнуват,когато купуват най-новите модни стилове, които създават дизайнерите, а дизайнерите с удоволствие продължават да създават нови неща.

Сребърно колие „MORE THAN LOVE“ покритие от родий на бижутерия Blessa цена 45.00лвНевероятна универсалност със сребърни бижута Blessa

Сребърните бижута са подходящи, независимо какъв е поводът. Среброто добавя елегантен щрих към всеки външен вид.
Универсалността му дори се простира до това как се комбинира с други метали.
Може би искате да добавите сребро към колекция бижута, която вече има много бяло злато или платина. Не е нужно да се притеснявате, че новите Ви бижута няма да отговарят на Вашите тоалети.
Всъщност дори можете да носите сребърни бижута с бижу от бяло злато или платина и все пак да създадете външен вид, който е събран заедно. Цветовете са достатъчно близки така, че няма да изглежда като смесване на бижута. Вместо това ще създадете неповторима и уникална Ваша визия.

Сребърни бижута Blessa  са хипоалергенни бижута

За разлика от бижутата, изработени от евтин никел, месинг или други метали, които могат да раздразнят кожата Ви, бижутата от сребро не съдържат метални добавки, които могат да причинят алергична реакция.
Хората, които са алергични към метали като никел или месинг, могат да носят  сребърни бижута без притеснения. Това е особено важно за аксесоари като обеци – можете да ги носите без страх, че пиърсингът ще се зарази.
Добавката на метал към среброто обикновено е мед, което не е толкова вероятно да предизвика алергична реакция.

Сребърна брошка „Conte” с покритие от родий на бижутерия Blessa цена 45.00лвСребърни бижута Blessa лесно се поддържат

Колкото и красиво да е среброто, много жени са го избягвали в един момент заради една причина – потъмняване.
Разочароващо е да видите как любимото бижу внезапно изглежда мръсно или обезцветено, след като е седяло в кутия за бижута прекалено дълго.
Среброто може да потъмнява с времето, особено ако не се носи често.
Ето добрата новина – носенето на бижутата всъщност може да помогне за предотвратяване на потъмняването. Мазнините по кожата Ви „почистват“ метала, което означава, че не е нужно да се притеснявате за потъмняването му.
Дори ако Вашите сребърни бижута наистина потъмнеят, има лесни начини да възстановите първоначалния им блясък.
Повечето бижутерийни магазини имат специален разтвор, който почиства среброто. Почистването на бижутата Ви с този разтвор и импрегнирана кърпа ще направи среброто Ви да искри за нула време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *